Redați noul joc EA – Unravel 2- gratuit pe Xbox One, PS4 și PC

Redați noul joc EA – Unravel 2- gratuit pe Xbox One, PS4 și PC

          Între 26 iunie și 30 iulie, puteți juca o versiune trial a noului joc EA, Unravel 2, gratuit pe PS4, Xbox One și PC. Demo-ul vine gratuit cu primele două niveluri ale jocului și vă permite să jucați timp de 10 ore.

          Unravel 2 este un „side-scrolling puzzle” care începe cu Yarny, o păpușă roșie făcută fire. Această continuare adaugă o a doua păpușă care poate fi controlată de un alt jucător prin optiunea local co-op. Jocul are loc în lumea reală, din perspectiva păpușilor mici.
Reviewer-ul de pe GameSpot a găsit această continuare ca o îmbunătățire majoră față de originalul din 2016.

            EA a anunțat și a lansat Unravel 2 în timpul conferinței sale de presă E3 2018. Jocul complet vine cu șase niveluri, fiecare dintre ele având nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a fi finalizată. Prețul jocului este de 20 de dolari pe toate platformele.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.