S-a dat startul înscrierilor la campionatul de FIFA 19 – Ediția II

S-a dat startul înscrierilor la campionatul de FIFA 19 – Ediția II

            În urma sondajului realizat săptămâna trecută pe rețelele de socializare – xboxromania.ro a dat startul la înscrierile pentru “Campionat FIFA 19 Ediția II – Xbox One”. Regulamentul care se aplică la acest concurs a fost realizat ținându-se cont în mare parte de rezultatul acestui sondajului.

  • Cum se va desfăşura competiţia ?

         Campionatul este organizat în stil cupă (Single Elimination) unde adversarii vor disputa un singur meci în fiecare etapă, câştigătorii avansând în optimi, semifinală şi finală.

ExempluStartCampionatFIFA

            Perioada în care meciurile dintr-o etapă se pot disputa va fi în jur de 7 zile și se va termina după disputarea ultimei etape (Finala). Câștigătorul concursului va fi recompensat cu un abonament pentru Xbox: 12 Month EA Access.

  • Când se fac înscrieri ?

           Înscrierile se fac începând de astăzi (29 iulie) și se termină pe 9 august 2019, locurile fiind limitate.

  • Cine se poate înscrie ?

         Se pot înscrie toti cei care dețin o consolă xbox, jocul FIFA 19, nu au fost excluși din campionatul anterior (pentru încălcarea regulamentului) și au activ un abonament Xbox Live Gold.

  • Cum pot să patricip ?

          Simplu, intrați pe https://www.xboxromania.ro/campionate-si-concursuri/, citiți regulamentul și apoi completați formularul de înscriere.

  • Cum aflu dacă am fost înscris în campionat?

          După ce ați aplicat o să primiți un mesaj pe Xbox – pe care trebuie să îl confirmați, ulterior o sa apăreți pe tabloul concursului.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.