S-a dat startul înscrierilor la campionatul de FIFA 19

S-a dat startul înscrierilor la campionatul de FIFA 19

             În urma sondajului realizat săptămâna trecută pe rețelele de socializare – xboxromania.ro a dat startul la concursul “Campionat FIFA 19 Ediția I – Xbox One”. Regulamentul care se aplică la acest concurs a fost realizat ținându-se cont în mare parte de rezultatul acestui sondajului.

Cum se va desfăşura competiţia ?
            Campionatul este organizat în stil cupă (Single Elimination) unde adversarii vor disputa un singur meci în fiecare etapă, câştigătorii avansând în optimi, semifinală şi finală. Perioada în care meciurile dintr-o etapă se pot disputa va fi în jur de 7 zile.

ExempluStartCampionatFIFACând se fac înscrieri ?
               Înscrierile se fac începând de astăzi și se termină pe 04 mai 2019, locurile fiind limitate.
Cine se poate înscrie ?
               Se pot înscrie toti cei care dețin o consolă xbox, jocul FIFA 19 și au activ un abonament Xbox Live Gold.
Cum pot să patricip ?
           Simplu, intrați pe https://www.xboxromania.ro/campionate-si-concursuri/, citiți regulamentul și apoi completați formularul de înscriere.
Cum aflu dacă am fost înscris în campionat?
               După ce ați aplicat o să primiți un mesaj de confirmare pe Xbox, ulterior o sa apăreți pe tabloul concursului.


             Campionatul se va termina după disputarea ultimei etape (Finala). Câștigătorul concursului va fi recompensat cu un abonament pentru Xbox: 12 Month EA Access.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.