S-a dat startul înscrierilor la campionatul de FIFA 22

 

Cum în România încă nu este dezvoltat modul de joc FIFA Pro pe Xbox, așa cum este dezvoltat în alte țări (Italia, Germania, etc), am decis să organizez un campionat 1 vs 1 cu un premiu orientat către acest mod de joc.

 

Totuși, există un campionat românesc de Pro Clubs foarte bine pus la punct pe site-ul www.virtualproleague.com. Campionatul se află la al 4-lea sezon și are în prezent un număr de 9 echipe, echipe care se luptă pentru obținerea titlului și un loc în CHAMPIONS LEAGUE sau în PRO LEAGUE.

Cum se va desfăşura competiţia ?

  • Campionatul este organizat în stil cupă (Single Elimination) unde adversarii vor disputa un singur meci în fiecare etapă, câştigătorii avansând în optimi, semifinală şi finală. Perioada în care meciurile dintr-o etapă se pot disputa va fi în jur de 7 zile.

ExempluStartCampionatFIFA

Când se fac înscrieri ?

  • Înscrierile se fac începând de astăzi și se termină pe 3 decembrie 2021 (ora 23:59), locurile fiind limitate.

Cine se poate înscrie ?

  • Se pot înscrie toti cei care dețin o consolă Xbox One sau Xbox Series, jocul FIFA 22, au activ un abonament Xbox Live Gold și până la sfarșitul campionatului vor avea un cont pe VPL.

Cum pot să patricip ?

  • Simplu, intrați pe pagina campionatului, citiți regulamentul și apoi completați formularul de înscriere.

Cum aflu dacă am fost înscris în campionat?

  • După ce ați aplicat o să primiți un mesaj pe Xbox (la care trebuie să răspundeți), ulterior o sa apăreți pe tabloul concursului.

Când începe și când se termină campionatul?

  • Campionatul începe pe 4 decembrie 2021 sau când numărul maxim de participanți a fost atins (32). Acesta se va termina după disputarea ultimei etape (Finala).

Care este premiul acestui concurs?

  • Câștigătorul concursului va fi recompensat cu un abonament Premium PRO USER – 12 Months pe VPL. Mai multe informații despre beneficiile PREMIUM oferite de Virtual Pro League le puteți vedea aici.
    VPL PRO MEMBERSHIP 12 LUNI
The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.