S.T.A.L.K.E.R. 2 este exclusiv pe Xbox timp de 3 luni

S.T.A.L.K.E.R. 2 este exclusiv pe Xbox timp de 3 luni

Jocul FPS – S.T.A.L.K.E.R. 2 este exclusiv pentru Xbox timp de trei luni. S.T.A.L.K.E.R. 2 a fost anunțat ca un joc exclusiv pe consola Xbox, vara trecută. Deocamdată este doar un exclusiv temporar și se pare că după aceea, jocul se va muta probabil și pe alte console.

GSC Game World a făcut recent o declarație într-un interviu, cum că nu au „încă” planuri pentru S.T.A.L.K.E.R. 2 pe alte platforme. Acest cuvânt poate însemna atât de multe lucruri. De exemplu, studioul vrea să aducă jocul pe alte platforme, așa cum am menționat anterior. Se pare că nu pot face o explicație clară despre situație, din cauza clauzelor contractuale. Trebuie să așteptăm să vedem și viitoarele mișcări pe care intenționează să le facă studioul.

Într-un dosar judecătoresc cu privire la cazul Epic v Apple, se arată că Microsoft are diverse oferte de exclusivitate pentru unele jocuri. De asemenea, se dezvăluie că S.T.A.L.K.E.R. 2 este decis pentru lansare în Q4 2021 și va fi exclusiv pentru Xbox și PC timp de 3 luni. După cum înțelegem, GSC Game World poate face ce vrea cu jocul după aceea. Cu toate acestea, Xbox va avea un avantaj, deoarece S.T.A.L.K.E.R. 2 va fi introdus în Xbox Game Pass încă din prima zi.

Nu este imposibil ca Xbox și GSC Game World să încheie contractul în funcție de situație. Se știe că Xbox este persistent în ceea ce privește achiziționarea studiourilor. Pe baza acestui fapt, putem spune că nu este imposibil să ne imaginăm că echipa va fi cumpărată. De asemenea, este probabil ca Xbox și GSC Game World să fi făcut deja înțelegeri referitor la S.T.A.L.K.E.R.

Nu am putut vedea aproape nimic despre jocul S.T.A.L.K.E.R., însă pe baza celorlalte jocuri din serie, putem ghici că Xbox a avut o lupta pentru a obține acces exclusiv. Ne putem aștepta ca Xbox să păstreze detaliile ca pe un secret, pentru a atrage cât mai multă atenție asupra Xbox și Xbox Game Pass prin titlul S.T.A.L.K.E.R. 2 . Este important de menționat că ușa încă nu este închisă pentru GSC Game World, așa că sigur vor muta jocul și pe alte platforme.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.