Se scumpește abonamentul Xbox Live Gold?

Xbox Live Gold

Ieri a fost dezvăluită marea schimbare a abonamentului Xbox Live Gold, așa cum vă spusesem în urmă cu câteva luni, iar schimbarea nu a fost bine primită de fanii Xbox. Această schimbare ar fi însemnat scumpirea abonamentului Xbox Live Gold și adăugarea unui joc pe lună, pe lângă cele 4 deja existente, la abonament, ceea ce ar fi însemnat jocuri mai bune și mai cunoscute (Triple AAA.) Mulți oameni  însă își cumpără acest abonament doar pentru a juca ceva multiplayer-online, iar pentru aceștia nu ar valora atât un abonament ca acesta, pentru a avea acces la Multiplayer.

Games With Gold - Februarie 2021
Games With Gold – Februarie 2021

Prețul ar fi fost dublu pentru un abonament de 12 luni, iar asta ar fi însemnat că 6 luni = $59.99 iar 12 luni = $120, însă pentru cei care deja au acest plan activ nu ar fi suferit nicio modificare.

Scumpirea acestui abonament ar fi însemnat practic obligarea trecerii la abonamentul Xbox Game Pass Ultimate, iar unii preferau doar abonamentul Xbox Live Gold pentru a avea acces la Multiplayer.

După trend-ul de ieri și după furia fanilor Microsoft,  Xbox au anunțat că au făcut o greșeală cu acest obiectiv de a scumpi abonamentul. Pentru că nu a fost pe așteptările lor, au decis ca prețul să rămână același, iar jocurile FreeToPlay să nu mai necesite un abonament activ de Xbox Live Gold/Xbox Game Pass Ultimate, urmând ca această modificare să aibă loc în lunile care urmează.

The following two tabs change content below.
mm

Cristian Savu

mm

Ultimele articole scrise de Cristian Savu (vezi tot)