Sea Of Thieves – Final Beta în perioada 9 – 11 martie

Sea Of Thieves – Final Beta în perioada 9 – 11 martie

       Pe măsură ce se îndreaptă spre lansare, pe 20 martie, cei de la Rare au lansat versiunea Final Beta pentru a fi testată. Acest lucru oferă dezvoltatorului posibilitatea de a crește testarea la o scară mult mai mare decat până acum. Având în vedere acest lucru, Final Beta de la  Sea Of Thieves, este disponibilă de astăzi până duminica, 11 martie.

          Cine poate participa la Final Beta?
          Acest lucru este gratuit și poate fi descărcat acum de pe Store pe Xbox One și Windows 10. Pentru a îl instala, trebuie doar să căutați și să instalați Sea of Thieves Final Beta. Sea of Thieves Final Beta necesită un cont Xbox LIVE atât pe PC, cât și pe Xbox One, cu un abonament Xbox LIVE Gold necesar pe Xbox One.

SeaOfThieves

            În plus, îmbunătățirile pentru Xbox One X ale Sea of Thieves vor fi disponibile și în timpul Final Beta! Jucatorii vor putea experimenta Sea of Thieves în 4K pe cea mai puternica consolă facută vreodată.

          Sea of Thieves este disponibil și pentru precomandă în Magazinul Xbox și în Magazinul Windows. Puteți juca varianta full odată cu lansarea lui (20 martie) și ca parte a programului Xbox Game Pass, deoarece acesta va fi introdus alături de cele peste 100 de titluri disponibile.

Sursa: www.microsoft.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.