Sfârșitul unei generații

Sfârșitul unei generații

          Chiar dacă mai avem aproximativ 18 luni până la lansarea următoarei generații de console, MICROSOFT ne arată că intenția companiei este de a se concentra pe următoarea generație. Programul BACKWARDS COMPATIBILITY s-a încheiat, iar multe companii din industrie au preferat să nu se implice în acest E3.
         Chiar și SONY se dă de gol pe concentrarea resurselor pentru viitoarea consolă PLAYSTATION. Compania a preferat să nu apară la E3, deoarece nu avea absolut nimic nou de prezentat. DEATH STRANDING și LAST OF US 2 sunt pe drum, iar orice alt proiect important semnat de SONY va fi păstrat pentru anul viitor, în încercarea de a oferi un portofoliu bogat de jocuri la lansarea lui PlayStation 5.

Sfârșitul unei generații

         E prima dată de când sunt gamer, când văd o generație care iși anunță sfârșitul cu așa de mult timp înaintea lansării viitoarei generații. De obicei, consolele NEXTGEN erau anunțate la E3 și lansate în iarna aceluiași an. Și chiar și în primul an după lansarea noii console, simțeai că tot vechea consolă este cea care primește mai multă atenție, mai ales din partea studiourilor care produc jocuri.
          O altă dovadă că ciclul acestei console se încheie se poate vedea și din decizia unor companii de a nu oferi multe noutăti la acest E3. Mai toate jocurile anunțate au fost LEAK-uite într-un fel sau altul în ultimul an și nicio companie nu a oferit vreun anunț supriză. Aici mai putem remarca și prezentarea celor de la EA care nu a venit cu absolut nimic nou, preferând să amâne noutățile despre progresul jocurilor PLANTS VS ZOMBIES 3, DRAGON AGE 4 sau NEED FOR SPEED.
         Vom primi din fericire destule titluri până în primavara lui 2020. CYBERPUNK, WATCH DOGS 3 , AVENGERS sunt doar unele din jocurile interesante care au atras atenția la acest eveniment E3. Un eveniment care ne-a oferit un număr suprinzător de jocuri care se bazează pe SINGLE PLAYER. Însă este clar că E3 2020 se va axa pe un singur lucru : NEXT GEN.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)