Smart Delivery: 11 jocuri noi vor beneficia de upgrade pentru Xbox Series X

           Microsoft a dezvăluit primele jocuri care vor sprijini viitorul program Smart Delivery al companiei pentru jocuri cross-generation între Xbox Series X și Xbox One. Smart Delivery este programul gratuit de actualizare Microsoft pentru Xbox Series X, care vă permite să cumpărați o versiune Xbox One a unui joc și să obțineți gratuit și versiunea Xbox Series X. De asemenea, asta înseamnă că puteți cumpăra și un joc Xbox Series X cu Smart Delivery și să primiți gratuit și versiunea Xbox One.

         Acest program este conceput pentru a preveni situațiile în care cumpărați acum un joc recent lansat pentru Xbox One, iar în următoarele luni trebuie să-l achiziționați din nou pentru Xbox Series X. Nu orice studio va susține Smart Delivery, însă pe viitor este posibil ca majoritatea să facă acest lucru. Microsoft a detaliat ieri 13 noi titluri care vin pe Xbox Series X, iar nouă dintre ele vor suporta Smart Delivery. La cele nouă se alătură și promisiunea făcută de CD Projekt Red, de a sprijini Smart Delivery pentru Cyberpunk 2077.

          Studiourile third-party precum Ubisoft, Sega și Bandai Namco Entertainment vor susține Smart Delivery, dar există o excepție importantă: EA. EA a anunțat că va oferi actualizare gratuită pentru Madden NFL 21, dar se pare că va avea o abordare diferită față de alți dezvoltatori. În loc să ofere posibilitatea de a face upgrade la versiunea Xbox Series X în orice moment prin Smart Delivery, EA a restricționat upgrade-ul la o dată limită. Dacă jucătorii cumpără Madden NFL 21 pentru Xbox One până la 31 decembrie 2020, aceștia pot să își facă upgrade gratuit pe Xbox Series X până la 31 martie 2021. Parcă văd că EA va profita la maxim de lansarea noii generații pentru a mai băga un fel de taxă pentru upgrade.

         Cu oferta limită a EA ar fi 11 jocuri care vin până acum cu actualizări gratuite, dar să vedem ce fac și alte studiouri mari de jocuri cu Smart Delivery.

        Cu toate acestea, este încurajator să vezi că marea majoritate a jocurilor de pe lista prezentată de Microsoft va susține Smart Delivery. Microsoft nu a detaliat încă o listă largă cu ce titluri Xbox Game Studios vor include Smart Delivery, dar iată primele 10 jocuri care susțin gratuit Smart Delivery:

  • Assassin’s Creed Valhalla (Ubisoft)
  • Call of the Sea (Raw Fury)
  • Chorus (Deep Silver)
  • Cyberpunk 2077 (CD Projekt Red)
  • DiRT 5 (Codemasters)
  • Scarlet Nexus (Bandai Namco Entertainment)
  • Second Extinction (Systemic Reaction)
  • The Ascent (Neon Giant / Curve Digital)
  • Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 (Paradox Interactive)
  • Yakuza: Like a Dragon (Sega)

          Credeți că EA va susține Smart Delivery pentru toate titlurile?

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.