Snoop Dogg își prezintă noul său frigider Xbox Series X

Sony l-a recrutat pe Travis Scott ca „partener creativ strategic” pentru a ajuta la promovarea mărcii PlayStation, deci pe cine are Microsoft? Se pare că l-au ales pe Snoop Dogg.

Într-un videoclip Instagram șters acum, veteranul rapper a prezentat un frigider de dimensiuni complete Xbox Series X – pe care se pare că l-a primit de ziua lui (la începutul acestei săptămâni a împlinit 49 de ani). Din fericire, clipul a fost reîncărcat pe Twitter de Wario64:


După cum puteți vedea, frigiderul are o siglă Xbox mare (la fel ca cel adevărat) și chiar o unitate de disc (care nu funcționează). În interior, există un tort de ziua de naștere în formă de Xbox Series X, o mulțime briz-brizuri Xbox și un Series X real!

La sfârșitul videoclipului – dacă nu l-ați auzit – Snoop semnează cu „it’s in the game” – celebrul motto al EA Sport. Oricât de mișto ar părea, credem că Electronic Arts nu are nicio legătură cu acest lucru.

Microsoft sau Snoop nu au dezvăluit niciun detaliu despre ceea ce se întâmplă în momentul scrierii – așa că va trebui doar să așteptăm și să aflăm dacă acesta este mai mult decât un cadou de ziua de naștere. Ce părere aveți despre noul frigider al lui Snoop? Spune-ne mai jos.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.