Sondaj: Când credeți că va fi dezvăluit prețul la Xbox Series X?

Dă-ne predicția ta

De când Microsoft a dezvăluit prima dată Xbox Series X, în decembrie 2019 la The Game Awards, a existat o întrebare mare în mintea tuturor: care va fi prețul?

Deocamdată nu suntem lămuriți cu privire la cât de mult vor amâna această sărbătoare. Se pare că același lucru se poate spune și despre oamenii de la Push Square cu PS5. Ambele companii joacă jocul de așteptare în dezvăluirea acelor prețuri importante, în ciuda faptului că au rămas doar câteva luni până la lansarea noilor generații.

În aprilie, directorul Xbox, Phil Spencer, a spus că precomenzile pentru Xbox Series X vor veni „mai târziu în vară, cred”. Acest lucru pare să sugereze că putem afla un preț în jurul lunii iulie sau august, posibil chiar și la evenimentul uriaș al lui Xbox din luna viitoare, dar există întotdeauna șansa ca data să poată fi împinsă mai departe.

Având în vedere acest lucru, vrem să știm când credeți că prețul Xbox Series X va fi dezvăluit. Va fi în această lună? Poate la Inside Xbox în iulie? Ar putea chiar să fie dezvăluit în ultimele luni ale anului?

This poll is no longer accepting votes

Când credeți că va fi dezvăluit prețul la Xbox Series X?

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.