Sondaj: Ce este mai important pentru dvs., rezoluția sau FPS?

4K+ sau mai multe cadre?

Este cunoscut în acest moment faptul că Xbox Series X poate suporta până la 8K și 120 de cadre pe secundă, deși ar fi naiv să credem că majoritatea jocurilor vor atinge acestă performanță. Probabil o să vedem că majoritatea jocurilor vor rula la 4K cu 30/60fps în primii doi ani ai noii generații (cel puțin).

Unii dezvoltatori pun deja în aplicare opțiuni de genul  „performance mode”, care vă permit să decideți dacă preferați o rezoluție mai mare sau un număr de cadre pe secundă mai mare. Acest tip de practică se desfășoară pe Xbox One X în mai multe titluri și ne așteptăm să profităm mai mult de ea în urma lansării Xbox Series X. Deci, având în vedere alegerea, ați acorda prioritate rezoluției sau unui FPS ridicat?

Ce este mai important pentru tine?

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.