Stalker 2: ar fi „imposibil” să ruleze pe Xbox One

„Ne concentrăm pe versiunea Xbox Series X / S”

Există mult entuziasm în jurul jocului exclusiv Xbox și al titlului Game Pass – Stalker 2, care se așteaptă să fie lansat mai târziu în acest an, iar dezvoltatorul GSC Game World a spus de ce vine doar pe Xbox Series X / S.

Pur și simplu, managerul de relații publice Zakhar Bocharov a declarat pentru GamingBolt că ar fi „imposibil” ca jocul să ruleze pe Xbox One din cauza cerințelor sale și prin urmare, accentul este pus exclusiv pe Xbox Series X și Xbox Series S.

“S.T.A.L.K.E.R. 2 is a next-gen game, and it’s impossible to run it on Xbox One or PS4.”

Deocamdată, GSC Game World spune că „nu există planuri” de a aduce Stalker 2 și pe PlayStation 5, motivul principal fiind că echipa „a văzut câteva oportunități bune pentru brand” prin parteneriatul cu Microsoft – cum ar fi Game Pass.

Se pare că Stalker 2 va fi unul dintre puținele exclusivități Xbox de ultimă generație din 2021, presupunând că reușește să îndeplinească data de lansare. Echipa a confirmat deja că are în stoc „anunțuri mai mari și mai puternice” anul acesta.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.