Start For Honor Beta

Start For Honor Beta

        Astăzi s-a dat startul la jocul celor de la Ubisoft – For Honor Beta (26 – 29 ianuarie).   Pentru cei care s-au înregistrat la accesul Beta pot obține codul aici.  Codul îl bagați direct în consola la Redeem Code sau pe site-ul celor de la Xbox.

For Honor Beta key

 

           Jucătorii acceptați în Closed beta vor avea acces la 3 moduri multiplayer, din cele 5 disponibile (Dominion 4v4,  Brawl 2v2 și Duel 1v1), și oferă jucătorilor șansa de a descoperi ce tip de războinic doresc să fie. Se poate pot alege doar dintre 9 eroi (12 în total), 3 din fiecare tip (Knights, Vikings and Samurai). Fiecare erou vine cu propriile sale moduri de luptă, armuri, arme și abilități.

             Server-ul For Honor closed beta va fi live din 26 ianuarie (3 PM Central Europe Time) până la 30 ianuarie (2am CET) 2017.

            Data oficială de lansare este 14 februarie 2017 și varianta cea mai ieftină este la 59,99 $ (Standard Edition).

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.