Știați că: peste 100 de jocuri au Free Trial pe Xbox One

În lista se regăsesc și câteva titluri majore

         În Microsoft Store nu am observat nicio modalitate ușoară de filtrare a jocurilor care au și un Free Trial, asa că m-am apucat să fac o listă cu jocurile care oferă și o variantă gratuită de testare a jocului.

         Jocurile pe care le vedeți mai jos conțin sintagma „This game has a free trial” în paginile Microsoft Store. De obicei, acestea sunt separate de demo-uri, deoarece acționează ca extensii ale jocului complet, blocând anumite caracteristici sau punând limite de timp pentru cât poți juca.

         Nu pare să existe o regulă stabilită pentru modul în care aceste teste gratuite funcționează pe Xbox One, deoarece veți găsi diferite tipuri de reguli și restricții pentru fiecare dintre jocurile menționate mai jos. Nu uitați că mai găsiți multe trial-uri gratuite disponibile dacă sunteți abonați la EA Access, trial-uri pe care le-am lăsat în afara acestei liste și le puteți vedea aici.

          Următoarele jocuri au Free Trial și pot fi descărcate pe Xbox One:

Gears of War 4
The Crew

          Dacă mai știți vreun joc pentru Xbox care are sintagma „This game has a free trial” și nu este inclus în listă, vă rog să îl specificati mai jos, in comentarii.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.