Știați că serviciile Xbox vor fi lansate în Ucraina?

Știați că serviciile Xbox vor fi lansate în UcrainaPotrivit presei ucrainene, Microsoft a semnat anul trecut un memorandum cu guvernul Ucrainei privind dezvoltarea IT – unul dintre puncte a fost lansarea oficială a Xbox și a serviciilor sale în Ucraina.

Potrivit ministrului adjunct al transformării digitale Alexander Bornyakov, aceștia au deja acorduri preliminare privind lansarea Xbox, dar data exactă nu este încă specificată – lansarea oficială ar fi trebuit să aibă loc înainte de sfârșitul anului 2020. Deocamdată acest lucru nu s-a întâmplat.

Odată cu lansarea oficială, Ucraina poate fi selectată ca țară de reședință, jucătorii vor avea acces la interfață în limba lor maternă, precum și posibilitatea de a plăti achizițiile în UAH.

În plus, Microsoft va investi aproximativ 500 de milioane de dolari în dezvoltarea serviciilor cloud pe piața ucraineană. Investiția va fi utilizată pentru a construi două centre de date în țară.

Acordurile prevăd, de asemenea, reduceri și condiții speciale pentru utilizarea Office 365, Microsoft Azure și alte servicii cloud pentru agențiile și organizațiile guvernamentale ucrainene, precum și pentru proiecte din domeniul educației.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.