System Link funcționează pe patru generații de console Xbox

Dacă ați deținut vreodată un Xbox în primele zile, veți ști exact ce este System Link și, după cum se arată în videoclipul de mai sus, acesta funcționează în continuare pentru jocurile multiplayer din toate cele patru generații de console Xbox.

Funcția permite mai multor console să se conecteze împreună pentru jocuri multiplayer offline, printr-o conexiune de rețea locală (LAN), care a fost acceptată de o gamă largă de titluri pe Xbox și Xbox 360.

Modern Vintage Gamer prezintă modul multiplayer System Link cu un titlu (Crimson Skies) care se regăsește pe versiunile anterioare (Xbox, Xbox 360, Xbox One și Xbox Series S). Acest mod vă permite să jucați multiplayer cu patru jucători, fără nicio problemă.

Nu cred că prea mulți oameni vor folosi mult această funcție în zilele noastre, dar este o opțiune foarte interesantă, mai ales dacă aveți câteva console Xbox prin debara adunând praf.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.