Televizoarele OLED LG CX și GX acceptă acum 4K @ 120Hz cu Dolby Vision

Pot face față acum noului vârf al calității jocurilor pe consolă

 

LG a început să lanseze o actualizare de firmware ce permite Dolby Vision la 120 Hz pentru televizoarele sale OLED CX și GX din 2020, așa cum a promis că o va face.

Anterior, ambele televizoare LG reușeau să ruleze jocuri în Dolby Vision decât la 60 Hz, ceea ce înseamnă că proprietarii Xbox Series X nu puteau profita la maxim de performanța consolei.

Firmware-ul este acum disponibil pentru descărcare prin paginile de asistență LG din SUA (versiunea 04.30.10) și Marea Britanie (versiunea 04.30.10). Noul firmware fixează și contorul VRR pentru intrarea HDMI 2.1 din caseta de informații, care poate fi activată prin apăsarea butonului verde de mai multe ori.

Dacă nu vă grăbiți, nu este nevoie să descărcați noua actualizare pe un stick USB și să o instalați manual. LG a confirmat deja că lansarea globală a început și fiecare CX sau GX va primi o actualizare automată OTA (over-the-air) până la sfârșitul lunii (veți primi o notificare pop-up).

La începutul acestui an, LG a făcut același lucru pentru televizoarele sale OLED din 2021, lansând o actualizare over-the-air care a oferit panourilor sale de pe B1, C1 și G1 capacitatea de a gestiona 4K@120Hz cu Dolby Vision.

Timpul LG nu ar putea fi mai bun. Acum câteva săptămâni, Microsoft a anunțat că Dolby Vision este acum disponibil (sau în curând va fi) pentru mai mult de 100 de titluri Xbox, permițând „evidențieri mai luminoase, contrast mai clar și culori mai vibrante”.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.