Tera Open Beta anunțat pentru Xbox One

Tera Open Beta anunțat pentru Xbox One

TeraOpenBeta
Sursa: https://wccftech.com/

          En Masse Entertainmenthave a anunțat că Tera Open Beta pe Xbox One va fi lansată pe 9 martie la ora 16:00 și se va ține până în data de 12 martie 2018, la ora 22:00. Jucătorii Xbox One vor avea acces la Beta accesând magazinul Xbox Store sau Microsoft începând cu data de 9 martie.

          TERA aduce cu adevărat o luptă de acțiune într-o setare MMORPG de înaltă fantezie. Jucătorii explorează o lume vastă în care abilitățile lor de luptă sunt testate împotriva monștrilor Big Ass Monsters (BAM). Ei vor trebui să evite în mod activ atacurile lor, să studieze modelele de atac ale inamicilor și să execute combo-uri precise pentru a îi elimina!

        Cu un tip de caractere potrivit aproape fiecărui stil de joc și nenumărate opțiuni de personalizare, TERA oferă fiecărui jucător o experiență de joc care este în mod unic propriu.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.