Termeni și condiții

  • Site-ul xboxromania.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană. Suntem o comunitate mărișoară aici și oricine este binevenit să citească și să comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoană, fără mișto-uri ieftine și răutăți de pomană și altele. Doar pentru că avem câte un monitor în față nu înseamnă că nu putem purta un dialog ca între oameni maturi.

  • xboxromania, la adresa www.xboxromania.ro, este un blog/site dezvoltat în mare parte de mine, Adrian Florea (persoana fizică), și care abordează diverse subiecte care au legătura cu console și servicii oferite de către Microsoft.

  • Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent pentru întreaga comunitate. Treaba asta se întâmplă destul de rar, nu cred că moderez mai mult de 10-20 de comentarii pe an.

  • Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creația mea sau a altor autori ai site-ului și toate drepturile de autor aparțin mie sau a respectivilor autori. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articole, includeți un link către articolele noastre.

Cam asta este tot. Citiți și Politica de confidențialitate (unde scrie ce fac cu datele colectate) și Politica privind fișierele tip cookie (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul).

 

Vizitarea in continuare a acestui blog/site presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile mentionate in aceasta pagina.

 

Ultimul update: 24 mai 2018.