The Crew 2 are o dată de lansare

The Crew 2 are o dată de lansare

         Ei bine, este vorba doar de timp. Ubisoft a anunțat în cele din urmă ziua când The Crew 2 va fi disponibil, iar acesta zi este 29 iunie 2018 și prețul pentru varianta standard fiind 59,99 $.

         Dezvoltat de Ivory Tower, un studio din Lyon (Franța), The Crew 2 va lăsa jucătorii să experimenteze o hartă complet reproiectată, din SUA. De la coastă până la coastă, șoferii vor explora America și vor concura pentru a deveni cel mai mare campion suprem, colectând o mare varietate de mașini exotice, biciclete, bărci și avioane. Aceștia vor găsi provocări și inspirație în rândul a patru familii diferite: curse de stradă, off-road, pro-racing și freestyle și vor primi un set larg de opțiuni printre o gamă largă de tipuri de vehicule.

        Ubisoft a dezvăluit și The Crew 2 Motor Edition. Această versiune a jocului va costa 110$ și va permite fanilor să obțină jocul cu trei zile mai devreme, adica pe 26 iunie.

The Crew

        În cele din urmă, puteți să vă îndreptați către site-ul The Crew al Ubisoft, chiar aici, pentru a obține o șansă de a juca Beta Crew 2.

Sursa:https://thecrew-game.ubisoft.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.