The Crew 2 va putea fi jucat gratuit în acest weekend

The Crew 2 va putea fi jucat gratuit în acest weekend

          Pentru a sărbători lansarea actualizării Blazing Shots de la The Crew 2, Ubisoft a anunțat că The Crew 2 va primi un weekend prelungit gratuit pe toate platformele, care va începe pe 5 decembrie și se va încheia pe 9 decembrie.

          Acest weekend gratuit va fi disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC. În weekend, The Crew 2 va putea fi cumpărat și cu o reducere de 75% (14,99$), iar jucătorii își vor putea păstra evoluția dacă vor cumpăra varianta full a jocului.

TheCrewFreeWeekend

         Pe PS4, aceasta perioada nu va necesita un abonament PlayStation Plus, deși abonații non-PlayStation Plus nu vor putea accesa opțiunea multiplayer a jocului. Toți jucătorii Xbox One vor avea nevoie de acces la Xbox Live Gold pentru a participa la aceste 5 zile, în timp ce jucătorii de PC-uri vor avea nevoie de conturi Steam, UPlay sau Epic Games Store.

           Pre-download-ul pentru această perioadă gratuită este disponibil începând de astăzi.
           Imaginea de mai jos prezintă ora de început și de sfârșit a weekend-ului gratuit al celor de la The Crew 2.

Sursa: areajugones.sport.es

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.