Titluri din Xbox Game Pass vor beneficia de Smart Delivery

Actualizări automate fără costuri suplimentare

Microsoft tocmai a publicat un nou articol care detaliază cum va funcționa Smart Delivery pe Xbox One și Xbox Series X. Pe scurt, Smart Delivery vă permite să jucați același joc pe ambele generații de console fără a fi nevoie să îl plătiți de două ori.

Vestea bună este că titlurile Xbox Game Studios care fac parte din Xbox Game Pass vor putea fi jucate pe Xbox Series X fără costuri suplimentare atunci când acestea vor fi disponibile pentru noua consolă. Microsoft a pus deja la dispoziție această tehnologie tuturor dezvoltatorilor, dar să vedem câți vor profita de ea și câți vor lăsa acest update în mod gratuit.

“We’re also happy to confirm that Smart Delivery will be enabled for Xbox Game Pass titles that leverage it. Outside of our Xbox Game Studios titles, it will be up to the individual developer to determine whether they take advantage of Smart Delivery.”

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.