Titluri gratuite de jucat în acest weekend (26 – 29 aprilie)

Titluri gratuite de jucat în acest weekend (26 – 29 aprilie)

Actualizat: 25-04-2019 la 19:41

The Crew 2 (GRATUIT) – “Ubisoft’s open world racer” este gratuit în perioada 25-29 aprilie pentru celebrarea celei mai recente actualizări, Hot Shots. Actualizarea introduce un nou conținut în joc, incluzând elemente suplimentare (mașini, noi activități, etc) făcând jocul The Crew 2 mai expansiv ca oricând. Ca și în majoritatea weekend-urilor gratuite, orice progres realizat în The Crew 2 poate fi transferat la jocul complet dacă este achiziționat. Cei care vor să beneficieze de această ofertă vor avea nevoie de un abonament Xbox Live Gold activ.

Gears of War 4 (GRATUIT) – În timpul evenimentului “Freeplay Days”, care se desfășoară până pe 29 aprilie, membrii Xbox Live Gold pot juca gratuit Gears of War 4.

PS: Daca aveți vreo informație despre ce jocuri se mai pot juca gratuit în acest weekend postați-o printr-un comentariu.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.