Titluri gratuite de jucat în acest weekend

Titluri gratuite de jucat în acest weekend

Free Games Microsoft

  • Apex Legends (GRATUIT) – Un nou joc cu modul Battle Royale lansat săptămâna aceasta și produs de echipa care a adus Titanfall. Jocul este gratuit, dar există pachete pe care le puteți cumpăra pentru a cumpăra produse cosmetice în joc.

  • Crackdown (GRATUIT) – Pentru a sărbători lansarea Crackdown 3, Microsoft oferă gratuit Crackdown-ul original! Acesta poate fi jucat și pe Xbox One datorită Backward Compatibility.

  • Free Play Days (GRATUIT) – membrii Xbox Live Gold pot juca gratuit The Sims 4, Halo: The Master Chief Collection și Fishing Sim World în cadrul evenimentului Free Play Days, care se desfășoară până pe 10 februarie.

  • Tom Clancy – Division 2 Private Beta (GRATUIT, dacă aveți acces) – Division 2 Private Beta va include atât misiuni de la începutul jocului, cât și de la sfârșitul jocului și va rula până la 11 februarie.

  • Sea of Thieves (GRATUIT, dacă aveți prieteni care vă pot oferi acces) – Începând cu 6 februarie până pe 13 februarie se desfășoară evenimentul ” Friends Play Free”. Toți cei care dețin Sea of Thieves sau dețin abonamentul Xbox Game Pass vor putea invita trei prieteni pentru a încerca jocul gratuit.

  • Devil May Cry 5 Demo (GRATUIT) – CAPCOM a lansat un nou demo pentru Devil May Cry 5 și îl puteți descărca gratuit din Microsoft Store.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.