Tom Clancy Rainbow Six Siege – gratuit între 15 și 18 februarie

Tom Clancy Rainbow Six Siege – gratuit între 15 și 18 februarie

R6free

         Dacă te-ai gândit să încerci Rainbow Six Siege, atunci nu uita să-l verifici pe 15 februarie, când vei putea să il joci timp de trei zile gratuit pe toate platformele – PC, Xbox One și PlayStation 4.
        “Alăturați-vă celor peste 25 de milioane de jucători în acest weekend! Descoperiți jocul intens al Rainbow Six Siege, joc tactic de echipă, letalitate mare și acțiune explozivă. Tot weekendul, puteți accesa jocul complet GRATUIT: inclusiv toate hărțile, modurile și operatorii “, a spus Ubisoft în anunț.

R6free2
         Jucătorii care profită de weekendul gratuit Rainbow Six Siege își pot continua progresul dacă achiziționează jocul complet – nu va fi cazul pentru cei care iau Starter Edition.
       Rainbow Six Siege intră acum în cel de-al treilea an, iar pe 6 martie va fi lansat conținutul Operation Chimera.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.