Trailerul Assassin’s Creed Valhalla a stabilit un nou record pentru Ubisoft

Peste 100 de milioane de vizualizări

            Ubisoft a dezvăluit că trailerul său cinematografic al premierei mondiale pentru Assassin’s Creed Valhalla a avut un succes deosebit pentru companie, înregistrând recorduri interne.

           Directorul financiar al Ubisoft, Frédérick Duguet, susține că trailerul a obținut peste 100 de milioane de vizualizări în primele zece zile, devenind astfel cel mai vizionat trailer din istoria Ubisoft. Atât Assassin’s Creed Origins, cât și Odyssey au cunoscut, de asemenea, un impuls în implicarea jucătorilor, iar Valhalla însăși a fost în topul discuțiilor pe Twitter timp de mai multe zile:

“Assassin’s Creed Valhalla also remained at the top of trending topics lists on Twitter for several days from April 30 in many countries – a first ever for Ubisoft.”

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.