Trei jocuri părăsesc Xbox Game Pass la sfârșitul lunii iunie 2018

Trei jocuri părăsesc Xbox Game Pass la sfârșitul lunii iunie 2018

gamepass

           Sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie au semnalat o schimbare în titlurile oferite în Xbox Game Pass. Au fost 25 de jocuri care au părăsit programul pe 31 mai și au fost înlocuite cu 12 jocuri noi la începutul lunii. În timpul lui E3, s-au adăugat încă trei și încă așteptăm lansarea Next Up Hero, ceea ce înseamnă că vom avea un total de 16 titluri noi în iunie. Pe 30 iunie, trei titluri vor părăsi serviciul; două dintre titluri sunt jocuri Xbox One și un titlu Xbox 360.
          Dacă jucați în prezent oricare dintre aceste titluri prin intermediul Game Pass, asigurați-vă că le terminați până la sfârșitul acestei lunii, înainte de a pierde accesul la acestea. Iată lista jocurilor care vor fi excluse din Xbox Game Pass:

  • Xbox One:
    Bard’s Gold
    Resident Evil 6
  • Xbox 360:
    Monaco: What’s Yours is Mine
The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.