Ce inseamna Xbox Live Gold

         Visul fiecarui jucător Xbox este să se joace cu alți jucători sau prieteni online. Xbox Live este dezvoltat de Microsoft pentru a permite utilizatorilor de console Xbox să se bucure de competiția online. Serviciile Xbox Live online sunt disponibile pentru Xbox 360 și Xbox One.

XboxLiveRomania

Cum se conectează Xbox-ul meu la Xbox live ?

            Conectarea la Xbox Live este ușoară și simplă. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza conexiunea wireless sau prin fir.

           Conexiune prin cablu – este sigură și mai sigură pentru Xbox live. Pentru a utiliza conexiunea prin cablu, aveți nevoie de un cablu de rețea pentru a conecta consola Xbox la o sursă de server pentru internet (ar putea fi modem sau router).

           Conexiune fără fir – pentru procesul de conectare fără fir (wireless), nu utilizați cabluri pentru a vă conecta consola la serviciul online. Conexiunea wireless vă permite sa mutați consola departe de router. Această conexiune nu este la fel de sigură ca cea prin cablu (o retea wireless poate fi spartă, viteza este mai mica fata de cea prin fir).

Ce este Xbox Live ?

             Xbox Live este disponibil sub doua forme: Xbox Live Free și Xbox Live Gold

            Xbox Live Free – după cum sună este un serviciu oferit gratuit de către cei de la Microsoft. Minusul major este că acest abonament gratuit nu iți dă posibilitatea de a juca online.

           Xbox Live Gold – este un abonamentul care se platește și iți oferă mult mai multe beneficii, cum ar fi: posibilitatea de a juca online, jocuri gratuite în fiecare lună prin Game with Gold, demo-uri gratuite, aplicații speciale pentru a asculta servicii de radio și muzică, etc. Aceste jocuri primite gratuit sunt valabile doar pe perioada în care aveți abonamentul activ.

          Abonamentul Xbox Live Gold se găsește în mai multe variante: valabil o lună (1 Month) , valabil 3 luni (3 Months), valabil 6 luni (6 Months) și valabil 12 luni (12 Months).

De unde cumpăr Xbox Live Gold ?

        Sunt multe site-uri care oferă aceste abonamente, dar la prețuri diferite. Cel mai sigur și mai ieftin este cdkeys. Aveți mai jos oferta lor.

1 Month Xbox Live Gold Membership (Xbox One/360)

3 Month Xbox Live Gold Membership (Xbox One/360)

12 Month Xbox Live Gold Membership (Xbox One/360)

               Pentru a vedea cum activați abonamentul Xbox Live Gold în România aveți un tutorial aici.