Ubisoft: Steep: Road to the Olympics – Open Beta din 28 noiembrie

- 160 vizualizari

Ubisoft: Steep: Road to the Olympics – Open Beta din 28 noiembrie

         Ubisoft a lansat astazi sesiunea Open Beta a noului joc Steep: Road to the Olympics. Varianta va fi disponibila incepand de astazi, 28 noiembrie 2017 (ora 19:00), si pana pe 4 decembrie. Acest Open Beta se poate descarca din Microsoft Store si va putea fi testata de toti jucatorii, atat pe consolele PlayStation 4 si Xbox One, precum si pe PC. Utilizatorii de PS4 Pro si Xbox One X vor beneficia de imbunatatiri grafice ale jocului.

        Cei care il testeaza vor putea participa la cinci probe: doua pe harta din Coreea de Sud (Downhill si Big Air), restul pe harta Japoniei (snowboard si wingsuit). Jucatorii vor avea acces si sa exploreze o portiune din harta Japoniei.

        La sfarsitul perioadei de beta, cel care va termina in fruntea leaderboard-ului pentru proba Downhill va obtine un premiu: un bilet pentru Jocurile Olimpice de Iarna ce vor avea loc în Coreea de Sud – 2018.

        Varianta full a jocului va fi lasata dupa terminarea perioadei beta (5 decembrie 2017) si va fi disponibila pentru Xbox One, PS4 si PC.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.