Ultimul update de la Steam Beta sugerează un eventual Cross play cu Xbox

Ultimul update de la Steam Beta sugerează un eventual Cross play cu Xbox

         Versiunea cea mai nouă a pachetului Steam Beta, care a fost lansată acum câteva ore, a adăugat noi setări în fișierele Steam Open Source Multiplayer Matchmaking. Informații despre codul sursă au apărut online și menționează “împerecherea” cu Xbox, ceea ce ar putea însemna Cross-play cu Xbox.

crossplayxbox         Este adevărat că unele jocuri au deja o compatibilitate cross-play ( Killer Instinct, Rise of Nations), dar actualizarea pune această funcție direct în fișierele Steam, ceea ce ar putea însemna pentru dezvoltatori că este mult mai ușor să sprijine cross-play-ul și să adauge mai multe jocuri în lista jocurilor care beneficiază de această funcție.
          Deși aceasta este doar o gândire fructuoasă pentru acum, ar putea fi o veste uriașă pentru comunitățile Xbox și Steam în viitor.

 

Sursa: https://github.com/SteamDatabase/SteamTracking/commit/3457ab4e9db51d8eb09c373914a69cb2e3c9815c

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.