Un nou Open Test Beta anunțat pentru Jump Force

Un nou Open Test Beta anunțat pentru Jump Force

          În urma testului beta de săptămâna trecută, Bandai Namco a anunțat un nou Open Test Beta pentru Jump Force pe Xbox One. Dacă ați pierdut testarea beta anterioară acum aveți o nouă șansă.
         Se pare că Bandai se află încă în procesul de lustruire a jocului și pentru a îi ajuta să remedieze problemele, compania a planificat o nouă testare beta Jump Force. Similar beta-ului anterior, vor exista trei sesiuni pentru viitoarea versiune beta. Dar ceea ce este nou este ca testul beta de data aceasta va avea o perioada de testare mai lunga.
         Potrivit anunțului oficial, jucătorii vor avea șansa de a testa jocul pentru un total de 15 ore. Iată datele și ora pentru noul test Jump Force beta:
– 29 ianuarie – de la 9:00 la 14:00
– 30 ianuarie – de la 6:00 la 11:00
– 2 februarie – de la 17:00 până la 22:00

           Noul test Jump Force beta va permite jucătorilor să joace cu 17 caractere pe 5 etape diferite.

JumpForceBeta
La lansarea oficială a jocului Jump Force este în data de 15 februarie 2019 pe PC, PS4 și Xbox One.


The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.