Urmariti The Game Awards pe Mixer pentru a obtine continut digital gratuit

Urmariti The Game Awards pe Mixer, pentru a obtine continut digital gratuit

         Vineri, 8 decembrie, ceremonia anuala de premiere a jocurilor – Games Awards – va sarbatori excelenta creativa si tehnica in industria jocurilor video la nivel mondial. Evenimentul va avea loc la Theatre Microsoft din Los Angeles, iar un flux live va fi disponibil pe multe platforme digitale de streaming.

         Pentru a-si promova propriul serviciu de streaming, Microsoft a anuntat ca toti cei care urmaresc ceremonia pe Mixer vor primi gratuit recompense digitale “MixPot”, asa ca va recomand sa urmariti acest eveniment logati pe Mixer cu contul de Microsoft.

       Aceasta va fi a treia oara cand Microsoft ofera un continut digital gratuit utilizatorilor Mixer: recompensele Mixpot anterioare (inclusiv pachetul Rare Replay Xbox One) au fost oferite in timpul E3 2017 in iunie si apoi in timpul Gamescom cateva saptamani mai tarziu. Din pacate, serviciul live-streaming nu a fost foarte solid in timpul acestui eveniment live anterior, asa ca speram ca va fi mai sigur de aceasta data.

       Ceremonia de premiere a jocurilor va incepe vineri la o ora incomoda pentru noi, ora 03:30 EET, iar evenimentul va include si o interpretare live a formatiei rock franceze Phoenix. Daca nu ati votat inca jocurile preferate din anul acesta, mai este inca timp sa votati pe site-ul oficial.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.