Va fi Batman exclusiv pe Xbox?

Mai multle companii din industria jocurilor video sunt interesate să achiziționeze WARNER BROS.INTERACTIVE ENTERTAINMENT. Printre companiile implicate în negocieri avem TAKE-TWO, EA, ACTIVISION și MICROSOFT.

WARNER BROS. INTERACTIVE ENTERTAINMENT are în portofoliu jocuri ca MORTAL KOMBAT, seria LEGO sau celebra serie BATMAN ARKHAM, iar dacă MICROSOFT ar putea să cumpere compania, XBOX ar avea drepturile exclusive asupra seriei BATMAN, în timp ce SONY apelează la SPIDER-MAN pentru super-eroul lor exclusiv.

Ca o părerere personală, cred că cele mai mari șanse le are ACTIVISION, însă consider că TAKE-TWO ar fi cea mai bună variantă pentru gamerii acestei industrii.

Întreaga tranzacție este evaluată la aproximativ 4 miliarde de dolari și MICROSOFT ar spăla o parte din păcate cu o astfel de achiziție. După ce STREET FIGHTER a fost lansat pe PS4 și PC, XBOX ar putea deține drepturile pentu MORTAL KOMBAT sau INJUSTICE. Ar putea lansa jocurile LEGO doar pe PC și XBOX, iar BATMAN ar evita să fie lansat pe consola celor de la SONY.

Portofoliu de jocuri al celor de la WARNER BROS este mult prea important pentru această industrie încât să fie exclusiv pentru MICROSOFT, dar ar fi și variante mai urâte pentru gameri: EA sau ACTIVISION.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)