Valoarea totală a jocurilor din Xbox Game Pass este de peste 5000 de dolari

        Te-ai întrebat vreodată cât de multă valoare primești de la abonamentul Xbox Game Pass? Ei bine, versiunea pentru consolă a serviciului are în prezent jocuri în valoare de peste 5000 de dolari pe Microsoft Store.
        Acest lucru a fost dezvăluit pe Reddit printr-o defalcare detaliată a prețurilor de bază din magazinul Microsoft pentru (aproape) fiecare joc care face parte din Xbox Game Pass. Suma totală a acestora este de 4804 lire sterline / 5813 dolari, deși o parte dintre acestea sunt duplicate, iar unele prețuri lipsesc de fapt din listă.
        Desigur, acest lucru nu ține cont și de cele 193 de jocuri incluse în Xbox Game Pass pentru PC, iar dacă ar face-o, cred că ar împinge suma la peste 10.000 de dolari.

        Lista completă o puteți vedea aici.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.