Versiunea îmbunătățită a jocului Forza Horizon 4 ajunge pe Xbox Series S / X în luna noiembrie

Te va aștepta la linia de start

Microsoft și Playground Games au confirmat faptul că o versiune îmbunătățită a jocului Forza Horizon 4 va fi disponibilă pentru Xbox Series S și X pe 10 noiembrie, ceea ce înseamnă că va fi gata pentru dvs. în ziua lansării celor două console.


După cum s-a confirmat anterior, jocul va rula în 4K Ultra HD nativ la 60 de cadre pe secundă pe Xbox Series X și va include o fidelitate vizuală mai mare la distanțe mai mari. În plus, va beneficia de un timp de încărcare mai mic și va beneficia de noua funcție Quick Resume (reluare rapidă a jocului). Microsoft nu a dezvăluit încă nicio informație despre versiunea pentru Seria S.

Dacă dețineți deja Forza Horizon 4 sau sunteți abonat la Xbox Game Pass veți primi versiunea actualizată fără taxe suplimentare prin programul Smart Delivery.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.