Veti avea nevoie de un TV 4k pentru Xbox One X ?

- 1,080 vizualizari

Veti avea nevoie de un TV 4k pentru Xbox One X ?

          Xbox One X este laudat ca o consola care va aduce jocuri 4K in casa noastra, dar nu toata lumea are inca un televizor 4K. Daca nu aveti un televizor 4K, ar trebui sa cumparati un Xbox One X ?

Xbox

Potrivit Microsoft, raspunsul este da, deoarece vor exista multe imbunatatiri ale jocului care necesita o rezolutie 4k pentru a beneficia de puterea consolei.

           Microsoft a subliniat recent programul lor Xbox One X Enhanced. Practic, este o clauza pentru dezvoltatorii de jocuri pentru intrarea lor in acest program – care sunt nevoiti sa vina cu actualizari la jocuri – fie ca este vorba de o rezolutie de 4K, texturi modernizate (HDR), o imbunatatire a FPS-ului sau alte imbunatatiri.

           Dupa cum explica Microsoft, termenul “Enhanced” acopera toate imbunatatirile ce pot fi aduse unui joc, adica jocul nu va funcționa mai bine si ar arata mai bine doar pe un display 4K, va functiona si ar arata mai bine si pe un ecran de 1080p. Pentru cei care au inca televizoare 1080p, Xbox One X va utiliza o caracteristica numita supersampling pentru a scala o imagine 4K pentru un ecran de 1080p.

         Ca rezultat, cei care au un ecran de 1080p vor beneficia de texturi mai bune, de un FPS mai bun, de imbunatatirea calitatii imaginii de ansamblu gasite acum pe Xbox One sau Xbox One S. Microsoft sustine ca, in functie de modul in care a fost dezvoltat sau actualizat un joc, chiar daca nu este considerat “Xbox One X Enhanced“, ar trebui sa vedem o mai buna fidelitate vizuala prin simpla redare pe noua consola.

         Cat despre televizoarele 4k, clar vei beneficia de toata puterea lui X si vei beneficia de o calitate mai presus decat cea actuala, deja cei de la Xbox si Samsung colaboreaza pentru a utiliza gama premium de televizoare Samsung ca partener oficial TV 4K pentru noul Xbox One X. Cam toti producatorii de TV 4k vor beneficia de pe urma lansarii noii cosole pentru ca si vanzarile de televizoare 4k vor creste.

         Consola se va lansa pe 7 noiembrie 2017 si este disponibila in prezent pentru precomanda.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.