Videoclipul încarcat de Xbox arată cum va fi grafica pe Xbox Series X

„Xbox Series X – First Look Game Video – Games Trailer”

          Există îndoieli majore in privința ambelor console din cauza pandemiei, dar atât Sony cât și Microsoft au precizat foarte clar că virusul nu le va împiedica să-și elibereze console de urnătoarea generație, ambele urmând să fie lansate în “Holiday 2020”. Pentru Sony, este vorba despre PS5, în timp ce Microsoft își orientează atenția către Xbox Series X.

         Nu cu mult timp în urmă, a fost lansat un demo care ne-a arătat cum va fi grafica pe PS5, iar acum există un videoclip care ne arată cum va fi și grafica pe consola rivală, Xbox Series X. Xbox a postat un videoclip pe canalul oficial de YouTube care arată cum se descurcă grafic Xbox Series X.

        Videoclipul intitulat „Xbox Series X – First Look Game Video – Games Trailer” a înregistrat deja peste 600.000 de vizualizări, din care peste 21k de persoane optând pentru degetul mare ridicat. Din păcate, puțin peste 4 mii de oameni au decis să îi dea dislike, dar nu știu de ce, pentru că grafica arată cu adevărat remarcabil. Probabil majoritatea din cei care au dat dislike sunt fani PlayStation.

      Așadar, dacă nu ați făcut-o deja, aruncați o privire la videoclipul de două minute și îndrăgostiți-vă de ceea ce va fidisponibil pentru noi la sfârșitul acestui an. Recomandat ar fi sa îl vedeți la 2160p604k.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.