Vom primi un nou Star Wars Kotor ?

Vom primi un nou Star Wars Kotor ?

           După ce au dat-o în bară cu mai multe francize importante, EA a realizat că își poate spăla păcatele cu un joc pe care fanii îl cer din 2004: un nou joc STAR WARS KOTOR.
           În caz că nu știți, Star Wars Kotor sau Knights Of The Old Republic este un joc plasat în universul Star Wars a cărui acțiune are loc cu 3000 de ani înainte de evenimentele din saga filmelor. Jocul este un Action-RPG și este considerat de mulți unul din cele mai bune jocuri făcute vreodată și cel mai bun joc Star Wars lansat, fiind de asemenea și jocul meu preferat.

knightsoftheoldrepublicXboxRomania

            Kotor 1 a fost dezvoltat de Bioware în timp ce Kotor 2 a fost creat de Obsidian, studio care a fost angajat pentru continuare, în timp ce Bioware se concentra pe Mass Effect. Obsidian a fost angajat într-un proiect similar pentru Fallout New Vegas, iar în prezent au creat propriul IP, THE OUTER WORLDS, joc ce reprezintă o combinație de Kotor si Fallout.
           BIOWARE s-a concentrat după pe Mass Effect sau Dragon Age, iar după ce compania a fost achiziționată de EA a lansat un nou joc în seria Kotor, joc numit STAR WARS THE OLD REPUBLIC, dar care se axa pe o experiență MMO, mai ales ca World Of Warcraft arată că aceasta este tendința spre care se îndreaptă gaming-ul.
           10 ani mai tarziu, EA s-a gandit că este singura franciză care poate spăla păcatele companiei din ultima perioadă, mai ales că Star Wars este din nou un subiect popular, jocurile Single Player sunt din nou la modă, iar Witcher 3 a demonstrat că și genul Action-RPG poate fi comercial.

knightsoftheoldrepublicrevanstarwars           Se pare că se lucrează la un nou joc în serie ce poate fi mai mult un REMAKE al primelor douî jocuri, existând totuși posibilitate să fie un fel de SEQUEL-REMAKE gen Star Wars Force Awakens. Nu se știu foarte multe detalii, însă majoritatea fanilor sunt puțini îngrijorați pentru că EA a distrus deja o franciză Bioware în ultimii ani (Mass Effect), iar seria KOTOR rămane totuși o serie aproape perfect pentru fanii genului.
           Cu toții iși doresc un Kotor 3, dar atât timp cât Bioware aparține de EA este posibil să vedem un nou dezastru, plin de micro-tranzacții, care are ca scop un profit uriaș adus companiei, dar nu acel KOTOR 3 pe care îl asteaptă fanii.
            În final, dacă v-am făcut ”poftă” de KOTOR, puteți gasi jocurile pe Xbox prin programul Backwards Compatibility, iar poveste jocului o puteți continua și prin seria de cărti bazate pe această poveste.
            Voi ați jucat STAR WARS KOTOR ? Ce părere aveți de un REMAKE al seriei ?

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)