Vor muri jocurile Single-Player ?

Vor muri jocurile Single-Player ?

         Primul raspuns care iti vine in cap este ” Nu, in niciun caz “. Dar adevarul e ca in ultimii ani, majoritatea companiilor din aceasta industrie si-au indreptat mai mult atentia catre jocurile MULTIPLAYER.
        BLIZZARD a lansat OVERWATCH, UBISOFT s-a axat pe jocuri ca RAINBOW SIX SIEGE sau GHOST RECON WILDLANDS, EA s-a concentrat pe jocuri ca BATTLEFIELD 1, STAR WARS BATTLEFRONT, incercand chiar cu jocuri ca MASS EFFECT sau NFS sa ofere o atentie mai mare componentei MULTIPLAYER.
          Adevarul este ca sunt din ce in ce mai putine jocuri SINGLE-PLAYER, iar de multe ori aceste jocuri au parte de vanzari sub asteptari, deoarece publicul si-a indreptat atentia catre alt gen. S-au anulat astfel francize ca DEUS EX, ALAN WAKE, SPLINTER CELL sau DEAD SPACE, gamerii preferand de multe ori sa joace jocuri chiar neterminate ca FORTNITE sau PUBG, in detrimentul unor jocuri ca WOLFENSTEIN 2 sau DISHONORED 2.
         Iar dupa succesul unor jocuri ca RAINBOW SIX SIEGE sau GTA ONLINE, e foarte posibil sa vedem mai multe francize care vor incerca sa se reinventeze in viitor, pentru a supravietui in aceasta industrie. Creatorul jocului WITCHER 3 , de exemplu, a primit un buget de 7 milioane de dolari pentru a dezvolta un joc multiplayer, posibil chiar in acelasi univers.
        In final, poza reprezinta unul din cele mai bune exemple din 2017, care dovedeste ca acest gen inca mai traieste…..deocamdata. Insa nu m-as mira sa vad in viitor un nou joc din serie intitulat ASSASIN’s CREED ONLINE.

ACO

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)