Wolverine Ultimate, ultima inovatie de la Razer

Wolverine Ultimate, ultima inovatie de la Razer

 

        Dupa ce a fost prezentat publicului in august si estimat la un pret de 160$, mult asteptatul controller Razer Wolverine este disponibil pentru precomanda pe site-urile de specialitate, la un pret care pleaca de la 799ron. Data estimata pentru lansarea pe piata este 30.01.2018, moment in care produsele vor pleca spre noii proprietari.

          Razer Wolverine Ultimate functioneaza, la fel ca majoritatea gamepad-urilor Xbox, atat pe consolele Xbox One, cat si pe PC-urile Windows. Dar, spre deosebire de cele mai multe, acesta include doua d-pad-uri interschimbabile, mai multe thumbstick-uri cu inaltimi diferite, declansatoare si butoane relocabile si o banda de iluminare care poate fi controlata prin software-ul personalizat al Razer, Razer’s Chroma, folosit si pentru laptop-uri și mouse-uri Razer, care permite 16,8 milioane tonuri de culoare.

          Daca majoritatea specificatiilor pot fi intalnite si la un controller Elite, iluminarea de la Wolverine Ultimate este unica, oferind utilizatorilor o experienta aparte prin jocul de lumini care poate fi personalizat de dezvoltatori.

        Insotit de o husa pentru transport si cu o garantie de 12 luni, produsul este compatibil cu Xbox One si PC-uri cu Windows 8/10 si necesita conexiune la internet pentru Razer Synapse, software-ul producatorului.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.