WRC 9 a scăzut la un preț neașteptat de mic

Dacă sunteți un fan al raliului, veți fi interesat de acest lucru! WRC 9 de anul trecut a scăzut în mod neașteptat la prețul de doar 7,99 lire pe magazinul Microsoft din Marea Britanie și de fapt, cred că ar putea fi o eroare de preț.

Jocul este listat la vânzare, deci acesta este un preț standard după aspectul lucrurilor, deși ediția Deluxe are un preț întreg, de 58,49 lire, iar toate versiunile WRC 9 sunt încă la preț complet în altă parte a lumii.

Dacă nu este o erore de preț, apuca-l cât poți, atunci! WRC 9 a fost lansat în septembrie anul trecut și este cea mai recentă lansare din serie (WRC 10 a fost anunțat săptămâna trecută) și este, de asemenea, optimizat pentru Xbox Series X / S cu un gameplay de până la 120 fps pe seria X.

Update: nu este o eroare de preț !

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.