Xbox adaugă abilitatea de a vizualiza toate jocurile Quick Resume

- 99 vizualizari

Xbox adaugă abilitatea de a vizualiza toate jocurile Quick Resume

Una dintre cele mai bune caracteristici de pe Xbox Series X / S este abilitatea de a pune jocurile într-o stare de Quick Resume, dar principala problemă pe care oamenii au avut-o este aceea de a nu putea vedea ce jocuri au rămas rulate în fundal. Din fericire, Xbox a ascultat feedback-ul utilizatorilor și introduce o modalitate de a facilita acest lucru.

După cum a dezvăluit Brad Bradetti (membru al echipei Xbox Preview) și utilizatorii Alpha Skip / Alpha se pare că a fost adăugat un grup de Quick Resume la dashbord-ul lor, de astăzi.


Se spune că funcția arată toate titlurile active Quick Resume într-un singur loc. Acest lucru ar trebui să fie destul de util pentru cei care lăsa jocurile sa ruleze în fundal.

Aceste caracteristici durează de obicei câteva săptămâni pentru a fi publicate, dar cel puțin știm că vor veni. Xbox a spus anterior că a ascultat și a cautat opțiuni și ne bucurăm că a apărut destul de repede această caracteristică.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.