Xbox Austria a publicat din greseala jocurile Xbox Live gold din luna aprilie

Xbox Austria a publicat din greseala jocurile Xbox Live gold din luna aprilie

 

           Se pare ca pagina de Facebook, Xbox Austria, a publicat din greseala jocurile gratuite din luna aprilie câteva ore mai devreme. In cazul in care acestiua nu au distribuit o imagine photoshopata, acestea sunt într-adevăr titluri gratuite din luna aprilie pentru abonatii Xbox Live. Luna începe cu Ryse: Son of Roma pentru Xbox One și Darksiders pentru Xbox 360. La mijlocul lunii avem gratis Sezonul 2 din The Walking Dead si Assassins Creed: Revelations care vor fi disponibile abonaților din 16 aprilie 2017.


Dacă aceasta imagine este într-adevar adevarata si a fost publicata din eroare de catre Xbox Austria, luna aceasta trebuie sa fie una dintre cele mai bune pentru abonatii Xbox Live Gold. Toate aceste titluri sunt binevenite si va multumi pe majoritatea detinatorilor de console Xbox.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.