Xbox Cloud Gaming are un nou concurent, Amazon Luna

Șeful Xbox, Phil Spencer, a menționat în trecut că vede Google și Amazon mai degrabă decât Nintendo și Sony, ca principali concurenți pentru Xbox în în viitor, așa că probabil va urmări cu atenție dezvăluirea Amazon Luna astăzi, care servește ca și concurent la Xbox Cloud Gaming cu Xbox Game Pass.

Serviciul este acum lansat în Early Access prin invitație în SUA și permite jucătorilor să profite de „o bibliotecă în creștere de jocuri”, inclusiv Resident Evil 7, Control și A Plague Tale: Innocence până la 4K / 60fps pentru anumite titluri, disponibile în prezent pe PC, Mac, Fire TV și aplicații web pentru iPhone și iPad.

Interesant este că Amazon a colaborat și cu Ubisoft pentru a oferi un „canal de jocuri” premium, care va oferi jocuri Ubisoft cu rezoluție de până la 4K, gameplay mobil și acces la noi titluri atunci când canalul va fi lansat, precum Assassins Creed Valhalla, Far Cry 6 și Immortals Fenyx Rising.

Diferența evidentă între Amazon Luna și Xbox Cloud Gaming este prețul – în timp ce Xbox oferă acces la cloud fără costuri suplimentare prin Xbox Game Pass Ultimate (peste 100 de titluri), Amazon Luna are un preț introductiv de 5,99$ pe lună, iar asta nu include accesul la canalul Ubisoft.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.