Xbox Game Pass: Life is Strange 2 și ARK: Survival Evolved disponibile

Xbox Game Pass: Life is Strange 2 și ARK: Survival Evolved disponibile

           Membrii Xbox Game Pass așteaptă cu nerăbdare anunțul de joi privind ce titluri noi se alătură serviciului în luna ianuarie, dar se pare că două dintre aceste titluri sunt deja disponibile.
          Primul joc care se alătură Xbox Game Pass în această lună este Life is Strange 2: Episode 1. Jocul este deja disponibil pentru descărcare și se poate cumpăra și la un preț redus, dacă doriți să îl cumpărați pentru a-l oferi cadou. Episode 2 va fi și el lansat în această lună, dar va trebui să așteptăm să vedem dacă va fi și el inclus în Xbox Game Pass.

         ARK: Survival Evolved este al doilea titlu care se alătură serviciului în luna ianuarie. Și acesta este acum disponibil pentru descărcare dacă sunteți membru al serviciului.

 

 

Pentru a vedea lista completă a jocurilor care fac parte din Xbox Game Pass click aici.

 

Sursa: thisgengaming.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.