Xbox Game Pass pe PC este oficial

Xbox Game Pass pe PC este oficial

xboxgamepass

           Microsoft a anunțat astăzi că aduce pe Windows un serviciu popular de consolă, Xbox Game Pass. Acesta va fi lasat oficial la Microsoft E3 și va fi puțin diferit de versiunea disponibilă pe Xbox.
          “Am creat un serviciu special pentru nevoile jucătorilor PC și ai dezvoltatorilor de jocuri pe PC“, a declarat Phil Spencer într-o declarație de presă de astăzi. “Se numește Xbox Game Pass, la fel ca originalul, dar este o nouă experiență pe care o construim împreună cu comunitatea PC“.
           Nu se știe încă ce jocuri vor fi puse la dispoziție (probabil peste 100 de titluri), cât de mult va costa abonamentul sau când serviciul va intra live. Microsoft va anunța mai multe detalii despre versiunea PC a Game Pass la E3 (începutul lunii viitoare).

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.