Xbox Game Pass pentru PC (Windows)

Abonamentul Xbox Game Pass este si pentru PC

Xbox Game Pass este un abonament, gen Netflix, care vă oferă acces nelimitat la peste 100 de jocuri excelente compatibile cu Windows. Pentru a vă bucura de acest serviciu trebuie să aveți instalat sistemul de operare Windows 10 (cea mai recentă actualizare) și aplicația Xbox (beta).

Xbox Game Pass va adăuga jocuri (uneori elimină jocuri) în/din catalogul său în fiecare lună, ceea ce înseamna că puteți să găsiți întotdeauna ceva nou și interesant de jucat. Deocamdată, prețul abonamentului este de 4,99$/lună și poate fi cumpărat din magazinul Microsoft. Puteți achiziționa și o varianta trial de 14 zile la prețul de 2.29 €, valabilă pentru conturile noi.

Aici puteți vedea lista jocurilor incluse în Xbox Game Pass pentru PC. Jocurile din listă le puteți juca atâta timp cât aveți acest abonament activ.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.