Xbox Game Pass planificat să se extindă pe PC

Xbox Game Pass planificat să se extindă pe PC

            Microsoft intenționează să extindă serviciul de abonament Game Pass de la Xbox One la PC. CEO-ul Satya Nadella a menționat că aducerea Game Pass pe PC va ajuta la creșterea puterii mărcii Xbox.

            Ars Technica raportează că Nadella nu a dat nici o indicație când să se aștepte ca abonamentul să se extindă sau dacă ar fi exact ca versiunea de pe Xbox. Ar fi de o importanță deosebită ca serviciul să fie atotcuprinzător, adică un abonament unic pentru PC și Xbox, dat fiind faptul că actuala sa inițiativă “Play Anywhere” a făcut versiunile de jocuri PC și Xbox disponibile pe ambele platforme, indiferent de locul de unde l-ați cumpărat.

            Cu toate acestea, pe Xbox One, Game Pass are o piață izolată pentru un astfel de serviciu, care concurează într-o oarecare măsură doar cu EA Access. Un serviciu de abonament pentru PC s-ar confrunta cu concurență din partea altor servicii similare lunare la diferite niveluri de preț. Un abonament pentru Xbox One Game Pass costă în prezent (la ofertă) 3,89 USD pe lună. Extinderea acestui abonament, pentru a include jocuri pe PC, ar putea veni printr-o taxă suplimentară opțională, fără a plăti un abonament complet separat.

           Microsoft a făcut o piesă îndrăzneață pentru serviciul Xbox Game Pass anunțând, la începutul acestui an, că va avea toate jocurile de primă clasă, în ziua lansării. Aceasta a inclus nume mari precum Sea of Thieves și Forza Horizon 4.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.