Xbox Game Pass se va lansa pe 01 iunie 2017

Xbox Game Pass se va lansa pe 01 iunie 2017

               La inceputul acestui an a fost anuntat Xbox Game Pass, un nou serviciu de abonament digital pentru jocuri, care va ofera acces nelimitat la peste 100 de jocuri Xbox One si Backward Compatible Xbox 360 pentru $ 9.99 USD pe luna. Pentru a vă asigura că Xbox Game Pass oferă cea mai bună experiență posibilă pentru gameri, a fost lansat serviciul mai întâi la programul Xbox Insider, cu un număr limitat de titluri pentru a testa caracteristicile.

               Începând de astăzi, 24 mai, toți membrii Xbox Live Gold vor beneficia de acces exclusiv la Xbox Game Pass și pot începe studiile gratuite timp de 14 zile.
               Joi, 1 iunie, Xbox Game Pass va fi disponibil pentru toți utilizatorii. Abonamentele vor fi disponibile pentru cumpărare online la xbox.com/game-pass. Jocurile din program vor putea fi achizitionate cu o reducere de 20%, in caz ca vreti sa va adaugati un joc permanent in libraria personala, in timp ce toate DLC-urile achizitionate vor avea o reducere de 10%.

Lista jocurilor din Xbox Game Pass

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.